Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație

Sufleu de Cașcaval
SUFLEU DE CAȘCAVAL
Ingrediente
- 250 g cașcaval sau telemea
- 6 ouă
- 1 cană de lapte
- 1 lingură de făină
- 2 linguri de unt
- sare
Mod de preparare
Se desface făina în lapte, se amestecă cu gălbenușurile
puse pe rînd, cu cașcavalul dat pe răzătoare și se
omogenizează amestecul.
Se bat albușurile spumă tare, se toarnă peste compoziție,
se amestecă cu furculița de jos în sus și se răstoarnă
într-o tavă unsă cu două linguri de unt.
Forma se introduce în cuptorul fierbinte pentru o oră,
după care se scoate, se taie sufleul felii groase și se
servește cald.
Dacă este nevoie, înainte de a introduce forma la cuptor,
se sărează amestecul.
Sufleul își pierde forma frumoasă foarte repede, de aceea
nu se servește de pe o zi pe alta.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.