Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Sos Gascon
SOS GASCON
Ingrediente
- 2 linguri de unt
- 1 lingură de ulei
- usturoi
- 1 lingură pătrunjel verde tocat fin
- 100 g ciuperci
- 1 pahar de vin alb
- 1 linguriță de amidon
- cîteva sardine fără oase
- 2 gălbenușuri
- sare
Mod de preparare
Se pune untul într-un vas smălțuit și acesta se pune
pe foc mic.
Se curăță ciupercile, se spală în mai multe ape, apoi
se pun cu untul, pe foc, să scadă bine.
Cînd s-au înmuiat, se adaugă vinul, sare și usturoi,
după gust, tocat mărunt.
Se mai scad ciupercile pe foc mic un sfert de oră.
Separat se face o maioneză din două gălbenușuri
crude, o lingură de ulei și o linguriță de amidon.
Cînd sosul de ciuperci s-a răcit, se amestecă cu maioneza,
se omogenizează totul cu o lingură de lemn și se
servește călduț, lîngă pește prăjit sau pește rasol.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.