Roșii Umplute cu Macaroane




ROȘII UMPLUTE CU MACAROANE


Ingrediente

- 6 - 8 roșii mijlocii
- 100 g macaroane fierte și scurse
- 1 ou fiert tare
- 1 lingură de unt încălzit
- 2 linguri smîntînă
- 100 g cașcaval
- sare



Mod de preparare


Macaroanele se pun la fiert în apă cu sare, se clătesc cu
apă rece și se scurg.
Se pun într-un vas adînc și se amestecă cu untul încălzit
pe foc, smîntîna, cașcavalul dat pe răzătoare și oul fiert
tăiat felii subțirii.
Amestecul se sărează după gust, se omogenizează și se
umplu roșiile.
Înainte de a se trece la umplerea lor, roșiile se spală se
scobesc de semințe și se scurg bine.
Astfel pregătite, roșiile, așezate pe un platou, se țin la rece.
Se servesc în aceeași zi.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.