Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Ouă Pascalina
OUĂ PASCALINA
Ingrediente
- 6 ouă
- 6 roșii
- 1 linguriță de făină
- 4 ouă pentru omletă
- sare piper măcinat
- 1 ceașcă de lapte dulce
- 1 lingiură de pătrunjel tocat
- 100 g cașcaval
- usturoi
- 1 ceașcă de ulei
Se spală roșiile, se taie căpăcele mici, se golesc de miez
cu o linguriță.
Miezul se amestecă cu usturoi pisat, sare și piper măcinat.
Se umplu pe jumătate roșiile, apoi se sparge cîte un ou în
fiecare roșie.
După ce operația s-a terminat, roșiile se așază pe un platou
uns cu unt și se țin în cuptorul cald, la foc potrivit, jumătate
de oră.
Din patru ouă crude, o linguriță de făină, sare și piper măcinat
se face o omletă care se prăjește în tigaie cu o ceașcă de ulei.
Omletă se pune pe un platou, se așază roșiile calde pe
marginea platoului, asortîndu-le cu jumătăți de ardei gras sau
gogoșar murat.
Se servește cald.
Omleta, ca să fie spornică, se bate cu lapte dulce, verdeață
tocată și cașcaval ras.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.