Ouă cu Sos Verde



OUĂ CU SOS VERDE


Ingrediente


- 6 ouă fierte tari
- 1 lingură de spanac fiert
- 6 felii de franzelă
- 1 ceașcă de lapte
- verdeață tocată
- 1 lingură de unt
- 2 linguri de făină
- ulei
- sare
- piper



Se pune untul într-o cratiță emailată și se înmoaie
pe foc mic.
Se adaugă făina, se amestecă pînă la omogenizare,
apoi se subțiază cu o ceașcă de lapte.
Sosul obținut se sărează și se piperează după,
după care se amestecă cu spanac bine scurs.
Se prăjesc separat șase felii de franzelă în ulei
se pun pe un platou și se acoperă cu sosul cald.
Deasupra fiecărei felii de franzelă se pune cîte un ou.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.