Omletă cu Parizer




OMLETĂ CU PARIZER


Ingrediente

- 200 g parizer
- 2 ouă
- 1 linguriță de făină
- 1 ceșcuță de lapte dulce
- sare
- piper măcinat
- 1 ceșcuță de ulei



Mod de preparare

Se taie parizerul felii potrivit de groase și se prăjesc
în ulei, fără a le curăța de membrană.
În felul acesta feliile se strîng în partea din afară.
Se face separat o omletă din cele două ouă, 1 linguriță
de făină și lapte dulce, care se sărează și se piperează
după gust.
Cînd se scot feliile de parizer ( cît sînt calde ), se umplu
cu omletă, se rulează și se pun pe un platou, cu roșii
întregi, ardei gras sau castraveți murați.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.