Gustare Studențească



GUSTARE STUDENȚESCĂ


Ingrediente

- 4 cartofi mari fierți în coajă
- 200 g carne macră
- 1 ceapă mare
- 1 ceașcă ce ulei
- usturoi
- sare
- boia dulce
- piper măcinat
- 4 ouă


Mod de preparare

Se curăță cartofi de coajă și se taie în cuburi mici ;
la fel se procedează cu carnea care a fost friptă sau
fiartă mai înaintă.
Se pun să se călească împreună cu o ceapă tocată
mărunt și o ceașcă mică de ulei.
Se lasă la foc pînă cînd cartofii se rumenesc ușor
apoi se adaugă usturoiul pisat, sarea și piperul
Se colorează amestecul cu boia de ardei și se mai
lasă acoperit cîteva minute.
Se bat ouăle, se răstoarnă peste amestec, se lasă să
se închege ouăle și se trage cratița de pe foc.
Se servește imediat, așezată pe un platou și tăiată
felii groase.
Gustarea se asortează cu roșii întregi, castravete verde
și ardei gras.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.