Gustare Caldă



GUSTARE CALDĂ

Ingrediente

- 2 cartofi mari
- 100 g costiță
- 1 ceapă mare
- 100 g salam afumat
- usturoi
- 1 ceapă de ulei
- sare
- piper



 Mod de preparare

Cartofii se fierb în coajă, se curăță cît sînt calzi,
se taie felii subțiri și se pun într-o cratiță cu o
ceașcă de ulei.
O dată cu cartofii se pun costița, salamul și ceapa tăiată
peștișori, se sărează și se călesc împreună pînă cînd
se rumenesc.
Se adaugă apoi usturoi tocat mărunt și ouăle bătute
spumă.
Cînd ouăle s-au închegat, se ia cratița de pe foc.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, înainte
de a pune ouăle.
Gustarea se servește imediat, așezată pe un platou
asortat cu legume murate sau cu legume de sezon.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.