Fricandele



FRINCANDELE


Ingrediente

- 200 g friptură rece de pui
- 1 ceapă
- 1 lingură de unt
- 2 ouă
- sare
- piper măcinat
- 3 linguri de pesmet
- 2 felii de pîine
- 1 ceașcă de ulei



Mod de preparare


Se toacă carnea cu un cuțit ascuțit, se amestecă cu
o ceapă tocată și frecată cu sare, cu pîinea fărîmițată
și cele două ouă crude.
Amestecul se omogenizează cu o lingură de unt, se
sărează și se piperează după gust, apoi se fac fricandele
în formă de mititei, care se trec prin pesmet și se prăjesc
în ulei încins.
Se servesc calde, cu roșii întregi și ardei gras alături.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.