Ficăței de Pasăre în Sos de Vin Picant




FICĂȚEI DE PASĂRE ÎN SOS DE VIN PICANT


Ingrediente

- 1/2 kg ficăței de pasăre
- 1 pahar de vin alb
- 1 ceașcă mare de ulei
- sare
- piper măcinat
- cimbru
- usturoi pisat
- 1 pahar suc de roșii


Mod de preparare


Se spală ficățeii și se curăță de pielițe, apoi se pun
cu o ceașcă  de ulei într-o cratiță emailată.
Se acoperă cratița și se lasă să fiarbă la foc mic.
Separat se face un sos picant din : usturoi pisat,
frecat bine cu sos în care s-au preparat ficățeii, sare,
piper măcinat și un pahar de vin alb.
Se parfumează cu cimbru și se răstoarnă peste ficăței.
Zece minute înainte de a trage cratița de pe foc, se
adaugă un pahar mic de suc de roșii, puțin îndulcit.
Se scade totul la foc mic, după care se răstoarnă pe un
platou și se servește cu cartofi fierți.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.