Ficăței de Pasăre în Plic




FICĂȚEI DE PASĂRE ÎN PLIC


Ingrediente

- 1/4 kg ficăței de pasăre
- 1 lingură de unt
- sare
- hîrtie pergament




Mod de preparare

Se curăță ficățeii de pielițe, se spală și se pun
cîte doi sau trei în hîrtie pergament unsă bine
cu unt.
Se unge o tavă cu restul de unt, se așază plicurile
de hîrtie pergament prinse cu ace de gămălie, se
introduce tava în cuptor și se lasă o jumătate de oră.
Înainte de a unge ficățeii cu unt, aceștia se sărează
și se piperează după gust.
Se servesc fierbinți, așezați pe un platou ornat cu
roșii și ardei gras.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.