Ciuperci Umplute cu Carne



CIUPERCI UMPLUTE CU CARNE


Ingrediente

- 100 g carne tocată
- 4 - 5 ficăței de pasăre
- 2 ceapă mică
- 1 ou crud
- 250 g ciuperi
- 1 lingură de smîntînă
- verdeață tocată
- 1 lingură de unt
- sare
- piper măcinat


Se aleg ciupercile albe cu pălăria adîncă, se spală în
mai multe ape, trecînd cu mîna ușor peste lamele, se
scot codițele și se lasă să se scurgă bine.
Codițele se toacă mărunt și se pun peste amestecul de
carne, ou, verdeață tocată și ficăței de pasăre fierți și
tăiați felii subțiri.
Amestecul se călește pe foc mic, apoi se umplu ciupercile.
Se unge o formă cu unt, se așază ciupercile în formă, în
formă, se țin în cuptorul fierbinte 1/2 oră, după care se
scot, se pun pe un platou, se asortează cu ficăței de pasăre
rumeniți în unt și se servesc imediat.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.