Ciuperci Umplute cu Brînză




CIUPERCI UMPLUTE CU BRÎNZĂ


Ingrediente

- 250 g ciuperci
- 100 g brînză de vaci
- 1 ou crud
- 100 g cașcaval
- sare
- mărar tocat
- 1 lingură de unt
- piper măcinat


Mod de preparare

Se spală ciupercile în mai multe ape, se rup codițele
și se toacă mărunt.
Se pun într-un adînc și se amestecă cu brînză de vaci,
mărar tocat, un ou crud și cașcaval dat pe răzătoare.
Amestecul se sărează și se piperează după, apoi umplu
ciupercile.
Se unge o tavă cu o lingură de unt și apoi se așează ciupercile.
Se țin în cuptor fierbinte o jumătate de oră, după care se
servesc calde.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.