Gelatină de Fructe



Gelatină de Fructe

( 2 porții x 120 )

Ingrediente

- Suc de fructe ( sirop de fructe sau zeamă de compot ) 200 ml
- gelatină o foaie
- apă caldă 30 ml
- zahăr 20 g


Mod de preparare

Se înmoaie gelatină în apă rece și apoi se dizolvă
în 30 ml apă caldă.
Se amestecă cu sucul de fructe și cu zahărul se
toarnă într-o formă și se introduce în frigider.
Cînd compoziția s-a închegat, se răstoarnă pe o
farfurioară.
Dacă se prepară din sirop de fructe, diluat 1/2 cu
apă rece, sau din zeamă de compot, se pune numai
jumătate din cantitatea de zahăr.
Se poate da la copiii peste 9 luni.


Calorii    170/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.