Spumă de Fructe cu Griș




SPUMĂ DE FRUCTE CU GRIȘ

( o porție = 140 g )

Ingrediente

- Fructe ( mere, pere, piersici, caise etc, ) 100 g
- griș 15 g
- zahăr 10 g
- apă 170 ml



Mod de preparare


Se trece prin presă 1/2 din cantitatea de fructe, iar restul,
împreună cu cele rămase de la presare, se fierb, se
strecoară ( se obțin circa 170 ml ) și se adaugă grișul
,,în ploaie” și zahărul.
Se fierbe numai 4 minute, bătînd mereu cu telul și se
continuă încă 5 minute după ce s-a luat compoziția
de pe foc.
La sfîrșit, se adaugă și sucul obținut prin presare și
se amestecă.
Se dă de la 7 luni.


Calorii   cca 140/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.