Pui cu Mazăre și Fasole Verde



PUI CU MAZĂRE ȘI FASOLE VERDE

( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de pui 1 kg
- ceapă 100 g
- ulei 100 ml
- mazăre boabe 350 g
- fasole verde 300 g
- bulion 20 g
- smîntînă 200 g
- verdeață 20 g
- sare 15 g


Mod de preparare

Bucățile de carne se rumenesc ușor în ulei, împreună
cu ceapa, curățată și tocată.
După ce s-au prăjit puțin, se toarnă o ceașcă de apă,
în care s-a desfăcut bulionul.
Se lasă să clocotească 25 - 30 minute., și se adaugă
fasolea, tăiată în bucăți de 3 - 4 cm și mazărea, continuînd
fierberea și avînd grijă să adăugă mereu apa pierdută
prin evaporare.
După ce totul este bine fiert, se lasă să scadă, se pune
smîntîna, și sarea, se presară  verdeața tocată mărunt și
se mai dă un clocot.
Se servește caldă, la copiii peste 1 an.


Calorii   260/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.