Pilaf cu Carne de Pasăre




PILAF CU CARNE DE PASĂRE

( o porție = 150 g )

Ingrediente

- Carne de pasăre 100 g
- orez 40 g
- morcov 15 g
- păstîrnac 10 g
- supă de legume 150 ml
- pătrunjel verde 2 - 3 g
- mărar 1 - 2 g
- unt 10 g

Mod de preparare

Carnea de pasăre, tăiată bucăți, se pune la fiert în apă rece.
Morcovii și albitura se curăță, se spală și se rad, se pun în
apa în care fierbe carnea.
Separat, orezul, ales și spălat, se înăbușe în 5 g unt și
puțină supă ( în care au fiert carnea și legumele ), apoi se
completează cu cea rămasă și cînd dă în fiert, se acoperă cu
un capac și se ține la cuptor 30 - 40 minute.
Cînd este gata, se adaugă carnea, restul de 5 g unt și
verdeața tocată.
Se poate da copiilor de la 7 luni ( la sugarii mici carnea se toacă
prin mașina de tocat ).


Calorii   300/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.