Pasăre cu Sos de Zarzavat și Macaroane



PASĂRE CU SOS DE ZARZAVAT ȘI MACAROANE

( 3 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de pasăre 300 g
- morcovi 50 g
- pătrunjel 50 g
- țelină 50 g
- ulei 5 g
- făină 5 g
- macaroane fierte 200 g


Carnea se fierbe și se servește cu 50 ml sos de zarzavat,
la care se adaugă o garnitură de macaroane peste care
se pune puțin unt.
Sosul de zarzavat: zarzavat curățat se fierbe în puțină apă
cu ulei: se strecoară și se dă prin sită.
Sosul se amestecă cu făina și se mai dă în 2 - 3 clocote,
împreună cu carne.
La sfîrșit se adaugă pătrunjelul tocat fin.


Calorii   235/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.