Papară cu Spanac




PAPARĂ CU SPANAC
Video papară
( 10 porții x 120 g )

Ingrediente

- Franzelă 1/2 buc
- lapte 500 ml
- 2 ouă
- cașcaval 90 g
- spanac 1 kg
- unt 40 g

Video papară
Mod de preparare


Din spanac se prepară un piure vezi aici.
Franzela tăiată felii, se moaie în laptele
în care s-au bătut ouăle.
Se așază un strat de felii pe fundul unei
forme unse cu unt.
Se toarnă peste el piureul de spanac, amestecat
cu 1/2 din cașcavalul ras.
Se acoperă cu restul de felii de franzelă, se
unge deasupra cu ou și se presară cu restul
de cașcaval ras.
Se rumenește în cuptor, la foc bun.
Papara crește la copt.
La copiii între 9 - 12 luni se poate înlocui
cașcavalul cu brînză de vaci ( 150 g ).
Video papară

Calorii   210/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.