Mîncare de Pasăre cu Mărar




MÎNCARE DE PASĂRE CU MĂRAR

( 6 porții x 120 g )

Ingrediente

- Carne de pasăre 600 g
- ulei 30 ml
- mărar 3 - 7 legături
- pătrunjel 30 g
- făină 3 g
- sare 6 - 8 g
- ceapă 50 g



Mod de preparare

Bucățile de pasăre de pasăre se spală, se scurg bine de
apă și se rumenesc ușor, împreună cu ceapa tocată
mărunt, în uleiul încins; se toarnă puțină apă și se fierb
înăbușit.
Mărarul se curăță de cotoarele mari, se spală în mai
multe ape, se taie mare se adaugă la bucățile de carne.
Se presară făina, se amestecă cu lingura, se adaugă
50 - 60 ml apă, sarea și se continuă fierberea ( în vasul
cu capac ) circa 40 de minute.
Se adaugă pătrunjelul verde tocat, se mai dă un clocot,
după care mîncarea poate fi servită.


Calorii   140/porție


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.