Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Metode de Prelucrare Termică 7
METODE DE PRELUCRARE TERMICĂ 7
Fripturi și Rasolul
1. Fripturi
În funcție de procedeul tehnologic utilizat, deosebim:
- fripturi la tavă;
- fripturi la tigaie;
- fripturi la grătar;
- fripturi la frigare;
- fripturi înnăbușite.
Fripturile dietetice se prepară numai din carne slabă
( vită, pasăre ) și numai la grătar sau înnăbușite.
2. Rasolul
Rasolul dietetic se prepară din cărnuri slabe ( vită,
pasăre ) ; carnea se pune la fiert în apă rece și se
servește cu legume fierte, zeamă de lămîie etc.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.