Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Carnea Alterată și Mezeluri Proaspete
CARNEA ALTERATĂ ȘI MEZELURI PROASPETE
1. Carnea alterată
Carnea alterată are suprafața de culoare cenușie sau
verzuie, uscată sau umedă și lipicioasă, deseori
acoperită cu pete de mucegai.
La presiunea digitală rămîne o urmă care persistă
multă vreme.
Grăsimea are un aspect mat, culoarea cenușie murdară
și consistență scăzută.
Mirosul și gustul sînt foarte neplăcute.
2. Mezelurile proaspete
Mezelurile proaspete ( parizerul ) are o suprafață curată,
nelipicioasă.
Pelicula de înveliș este continuă, nedeteriorată, fără pete
de mucegai; iar consistența elastică.
Pe secțiune, aspectul e de masă compactă, perfect legată,
uniformă, fără goluri de aer, aglomerări de apă sau
grăsime topită; culoarea este caracteristică.
Mirosul și gustul sînt plăcute, caracteristice produsului,
fără alte mirosuri străine ( de mucegai, acru, rînced etc ).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.