Carne de Pasăre cu Dovlecei



CARNE DE PASĂRE CU DOVLECEI

( 15 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de pasăre 1 kg
- ceapă 100 g
- ulei 100 ml
- dovlecei 1,5 kg
- roșii 400 g
- sare 15 g
- smîntînă 150 g
- mărar 20 g
- bulion 20 g

Mod de preparare

Bucățile de carne, curățate și spălate, se înăbușe în ulei.
Se scoate apoi carnea și, în sosul rămas, se pun făina și
ceapa ( curățată și tocată ) se călesc puțin și se stinge cu
bulionul subțiat în puțină apă; se fierbe circa 20 minute.
Se strecoară sosul peste carne și se continuă fierberea
pînă cînd carnea este moale.
Acum se pun peste carne dovleceii, curățați și tăiați rondele,
împreună cu roșiile, curățate de pieliță și tăiate felii.
Se mai fierb 20 - 30 minute.
La sfîrșit, se presară verdeața tocată mărunt.
Se servește cu smîntînă, la copiii peste 9 luni.


Calorii   180/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.