Carne de Pasăre cu Cartofi Noi sau Vechi



CARNE DE PASĂRE CU CARTOFI NOI SAU VECHI

( 15 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de pasăre 1 kg
- cartofi noi sau vechi 1 kg
- ulei 100 ml
- roșii 200 g sau bulion 20 g
- sare 15 g
- verdeață 20 g
- ceapă 100 g
- smîntînă 200 g

Mod de preparare

Carnea, tăiată bucăți, se sărează și se înăbușe
în ulei, apoi se pune ceapa, curățată și, cînd
este puțin colorată, se stinge cu apă.
Se fierbe în continuare, se adaugă și cartofii,
curățați și tăiați, în felii potrivite.
Cînd carnea și cartofii sînt aproape gata, se
adaugă roșiile, curățate de pieliță și tăiate felii
( sau bulionul subțiat cu apă ) și se dau la cuptor
circa 20 minute.
La urmă, se pune verdeața tocată mărunt, iar cînd
se servește se adaugă deasupra smîntînă.
Se poate prepara și cu carne de vacă ( 700 g pentru
10 porții ).
Se dă la copiii peste 9 luni.


Calorii    220/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.