Ardei Umpluți cu Carne




ARDEI UMPLUȚI CU CARNE

( o porție = 200 g )

Ingrediente

- Carne 60 g
- ardei gras 100 g ( 1 - 2 buc )
- ulei 10 g
- orez 3 g
- ou 1/8 buc
- verdeață 2 - 3 g
- sos de roșii 100 g
- sare 1 - 2 g


Mod de preparare

Se curăță ardeii de miez și cotoare, se spală sub
jet de apă fiecare în parte, apoi se opăresc.
Se trece carnea de două ori prin mașina de tocat,
se amestecă cu 1/2 din cantitatea de ulei, cu orezul,
verdeața tocată mărunt, oul și sarea.
Se umplu ardeii cu această compoziție și se fierb,
de preferință la cuptor, în sos de roșii, căruia i se
adaugă restul de ulei, circa o oră.
Se pot servi cu smîntînă ( iaurt ) 15 g pentru o porție,
de la vîrsta de 9 luni.


Calorii  200/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.