Alivenci cu Brînză de Vaci




ALIVENCI CU BRÎNZĂ DE VACI

( 10 porții = 120 g )

Ingrediente

- Brînză de vaci 450 g
- făină 20 g
- mălai 200 g
- unt 120 g
- sare 10 g
- zahăr 25 g
- 5 ouă
- smîntînă 300 g


Mod de preparare

Brînza, trecută prin sită, se amestecă cu
2/3 din unt, ouăle, făina, mălaiul, 3 linguri
de smîntînă, sare și zahăr.
Compoziția se pune într-o formă unsă cu
restul de unt și se dă la cuptor, la foc
moderat 30 - 35 minute.
Se răstoarnă pe un platou și cînd se servește
se adaugă restul de smîntînă.


Calorii   235/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.