Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Sufleu de Caise
SUFLEU DE CAISE
( 8 porții x 100 g )
Ingrediente
- Caise 800 g
- unt 20 g
- vanilie 1/4 baton sau 1 plic zahăr vanilat
- zahăr 180 g
- albușuri 5 buc
- compoziție de sufleu de lămîie sau de vanilie 2 linguri
Mod de preparare
Caisele, spălate, se rup în două, se scot sîmburii și se
pun la fiert într-un vas cu zahăr și vanilia sau zahărul vanilat.
Se lasă pînă scad, se dau prin sită, apoi se încorporează
compoziția de sufleu de lămîie sau de vanilie și albușurile
bătute spumă.
Compoziția se pune într-un vas cu unt și se dă la cuptor,
la foc moderat, cu 15 minute înainte de a fi servită.
Cînd se servește, se pudrează cu zahăr.
Se poate servi cu frișcă bătută spumă 200 g sau cu sirop 200 ml.
Calorii 180/porție fără frișcă
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.