Budincă de Spanac cu Carne



BUDINCĂ DE SPANAC CU CARNE


( 6 porții x 120 g )

Ingrediente

- Carne de vită 200 g
- spanac 600 g
- făină 20 g
- bulion de oase degresat 200 ml
- ulei 30 g
- sare 5 g


Mod de preparare

Spanacul bine spălat, se înăbușă pe foc, cu puțină
apă și cu o linguriță de ulei.
Carnea se înăbușă și ea cu restul de ulei, puțină apă
și sare.
Se amestecă apoi cu spanacul și se trece totul, după ce s-a
răcit, prin mașina de tocat.
Separat, se prepară un sos alb, din bulionul de carne
Vezi rețeta aici, și făină, subțiată în prealabil cu apă
rece.
În sosul fiert și răcit se amestecă compoziția de carne
cu spanac, apoi se fierbe în forma unsă, la baia de apă,
timp de 30 - 40 minute.
Se răcorește, apoi se răstoarnă pe farfurie.


Calorii    150/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.