Budincă de Smîntînă




BUDINCĂ DE SMÎNTÎNĂ


( 6 porții x 100 g )

Ingrediente

- Ouă 6 buc
- zahăr 100 g
- zahăr vanilat 1 plic
- făină 20 g
- smîntînă 80 g
- sare 3 - 4 g
- coajă de lămîie
- unt 5 g


Mod de preparare

Se freacă gălbenușurile cu zahărul și zahărul vanilat,
apoi se adaugă făină, smîntînă, sarea, coaja de lămîie
și - la sfîrșit - cele 6 albușuri bătute spumă.
Se unge o formă cu unt, se presară cu făină și se toarnă
în ea compoziția; se acoperă și se coace în baie de apă,
timp de oră.
Se răstoarnă budinca pe o farfurie și se servește cu un sos
dulce, cum ar fi sosul caramel, vezi rețeta.

Calorii 200/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.