Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Budincă de Cartofi cu Brînză
BUDINCĂ DE CARTOFI CU BRÎNZĂ
( 10 porții x 120 g )
Ingrediente
- Cartofi 1 kg
- brînză vaci 100 g
- telemea 200 g
- unt 15 g
- 2 ouă
Mod de preparare
Cartofii, fierți în coajă ( nu prea tare ) se curăță și se taie
felii.
Brînza telemea, desărată și rasă, se amestecă cu cea de vaci
și cu ouăle întregi.
Se adaugă cartofii, apoi se așează într-o formă unsă cu unt
( se pune puțin și deasupra ) și se coace în cuptor 30 minute.
Se poate prepara și din cartofi făcuți pireu, cu 400 g lapte
și 20 g unt.
Se așază cartofii și brînza în straturi: se pune budinca la
cuptor, pînă se rumenește.
Se poate adăuga smîntînă, 100 g.
Calorii 170 - 190 ( cu smîntînă )/porție
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.