Budincă de Cartofi cu Brînză



BUDINCĂ DE CARTOFI CU BRÎNZĂ

( 10 porții x 120 g )

Ingrediente

- Cartofi 1 kg
- brînză vaci 100 g
- telemea 200 g
- unt 15 g
- 2 ouă


Mod de preparare


Cartofii, fierți în coajă ( nu prea tare ) se curăță și se taie
felii.
Brînza telemea, desărată și rasă, se amestecă cu cea de vaci
și cu ouăle întregi.
Se adaugă cartofii, apoi se așează într-o formă unsă cu unt
( se pune puțin și deasupra ) și se coace în cuptor 30 minute.
Se poate prepara și din cartofi făcuți pireu, cu 400 g lapte
și 20 g unt.
Se așază cartofii și brînza în straturi: se pune budinca la
cuptor, pînă se rumenește.
Se poate adăuga smîntînă, 100 g.


Calorii    170 - 190 ( cu smîntînă )/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.