Pagini
Sos Tomat Natural
SOS TOMAT NATURAL
( 8 porții x 100 g )
Ingrediente
- Roșii 1 kg
- apă ( supă carne ) 500 ml
- unt ( ulei ) 50 g
- ceapă 100 g
- sare 10 g
- zahăr 20 g
- pătrunjel verde 20 g
Mod de preparare
Se spală roșiile și se taie mărunt.
Se pun într-o oală cu apă sau cu supă de carne
vezi rețeta de supă cu ceapa, curățată și
spălată și cu sarea.
Se lasă pe foc să fiarbă.
După ce au fiert, se dau roșiile prin sită și,
în același vas, se strecoară zeama de fierbere ;
se adaugă untul ( uleiul ) și pătrunjelul tocat.
Înainte de a servi, se amestecă bine.
Se servește la diferite garnituri din legume,
la preparate din carne și făinoase.
Calorii 80 - 135 ( cu supă de carne )/porție
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.