Supă de Zarzavat 2




SUPĂ DE ZARZAVAT

Pentru sugarul de 4 - 5 luni

( o porție = 200 ml )


Ingrediente


- Apă 500 ml
- morcovi 70 g
- țelină 70 g
- pătrunjel,
- un ardei gras
- o roșie
- frunze de pătrunjel
- zeamă de lămîie 5 ml
- sare 2 g
- ulei ( unt ) 5 g.


Mod de preparare


Zarzavaturile, spălate și curățate, se pun la
fiert în apă rece.
Se fierb 1 - 1 oră și jumătate ( pînă se înmoaie
bine ), apoi se strecoară și se pasează, după care
se pun din nou la fiert ; se adaugă uleiul ( untul )
și sarea, lăsîndu-se să fiarbă în clocot încă 2 - 3 minute.
La servire se adaugă zeama de lămîie.


Calorii cca. 130 o porție.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.