Supă de Pasăre cu Tăiței, Zdrențe sau Frecăței




SUPĂ DE PASĂRE CU TĂIȚEI, ZDRENȚE SAU FRECĂȚEI


( 2 porții x 125 ml )

Ingrediente


- Se prepară la fel ca supa de pasăre cu găluște numai că în loc de găluște
se pun 10 - 15 g tăiței, zdrențe sau frecăței pentru o porție de 250 ml supă.



Mod de preparare


Frecățeii se prepară din: făină 160 g, ou 1 bucată,
lapte 15 ml sare 1 - 2 g.
Din făină, ou, lapte și sare se face un aluat mai tare,
care se dă printr-o răzătoare mai mare, apoi se lasă
se se usuce.
Tăițeii, zdrențele sau frecățeii pot fi înglobați și
în supa de vită.


Calorii  140/porție.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.