Supă de Pasăre cu Găluște de Griș




SUPĂ DE PASĂRE CU GĂLUȘTE DE GRIȘ


( 2 porții x 125 ml )

Ingrediente

- Carne de pasăre 100 g
- morcov 25 g
- albitură 10 g
- țelină 15 g
- ceapă 10 g
- ulei 10 ml
- verdeață 5 g
- sare 1 - 2 g ( pentru găluște: griș 6 g. 1/6 ou ).


Mod de preparare


Cînd carnea e pe jumătate fiertă în apa cu sare
și după și după ce s-a luat spuma, se adagă
legume.
După ce s-au fiert, se strecoară supa în alt vas
și se adaugă uleiul.
Găluștele se prepară ca în rețeta nr. 29 și se fierb
în supă 10 - 15 min.
La servire, se adaugă verdeața tocată.
Carnea fiartă ( rasolul ) se poate folosi ca felul
al doilea.



Calorii  130/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.