Pagini
Cremă de Spanac
CREMĂ DE SPANAC
( o porție = 200 ml )
Ingrediente
- spanac 75 g
- bulion de oase degresat 200 ml
- smîntînă 5 g
- gălbenuș de ou 1/4
- unt 3 g
- sare 1 g
- zeamă lămîie 5 ml
Mod de preparare
Se spală bine spanacul, se taie cît mai mărunt
și se înăbușă într-o crăticioară, cu unt și cu
puțină apă.
Cînd s-a înmuiat bine, se pasează în bulionul de
oase ( rețeta nr. 27 ) și mai dă în cîteva clocote.
Se adaugă sarea, iar cînd s-a răcorit crema,
gălbenușul, frecat separat cu smîntîna.
Cînd se servește, se adaugă suc de lămîie,
sau suc de roșii.
Calorii 125/porție
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.