Pagini
Roșii Umplute cu Brînză de Vaci
ROȘII UMPLUTE CU BRÎNZĂ DE VACI
Cantitățile necesare pentru 2 porții
- două roșii mari și proaspete
- două linguri de brînză de vaci
- două foi de salată verde
- sare
Mod de preparare
Se taie un capac din jumătatea superioară a roșiilor,
dar incomplet, pentru a rămîne tot acoperite.
Se scobesc, iar miezul scos se trece prin sită,
se amestecă cu brînza de vaci și cu puțină sare.
Cu această compoziție se umplu din nou roșiile
și se servesc fiecare pe cîte o foaie de salată verde.
Roșiile se mai pot umple și cu urdă proaspătă,
frecată cu puțină sare și cu mărar verde tocat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.