Pastă cu Brînză, Șuncă și Ardei






PASTĂ CU BRÎNZĂ, ȘUNCĂ ȘI ARDEI




Cantitățile necesare


- 50 g brînză de vaci proaspătă
- 50 g smîntînă
- 30 g unt
- 2 ardei grași
- două roșii
- două felii de șuncă de vițel



Mod de preparare


Se freacă untul cu ardeiul, și cu roșiile tăiate
în bucăți mici.
Se amestecă cu brînza și smîntîna pentru a
face o pastă care se servește unsă pe pîine albă.
Se pot adăuga și feliuțe de șuncă, tăiate mărunt.
Poate fi dată ca gustare la ora 17 copiilor
în covalescență după hepatită, nefrită,
boli infecțioase.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.