Ochiuri Romînești cu Sos de Brînză Telemea





OCHIURI ROMÎNEȘTI CU SOS DE BRÎNZĂ TELEMEA



Cantitățile necesare pentru 2 porții



- două ouă
- 5 g făină
- 15 g unt
- 50 ml lapte
- sare
- 30 g brînză telemea desărată.


Mod de preparare


Se prepară un sos alb mai gros, fierbînd făina
cu lapte la foc mic adăugînd unt și sare.
Peste acest sos se rade brînză, iar deasupra se
garnisește cu un ochi fiert în apă.
Se poate lăsa 2-3 minute la cuptor.
Se recomandă în anemii, în convalescență
după hepatită, la copiii distrofici de la vîrsta de 1 an.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.