Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Supa Limpede de Pasăre
SUPA LIMPEDE DE PASĂRE
Cantitățile necesare : 250 g carne de pasăre cu os,
500-700 ml apă, 100 g zarzavat asortat, sare.
Se pune carnea la fiert în apă rece, se scoate spuma.
Cînd este pe jumătate fiartă se adaugă zarzavatul,
ceapa întreagă și restul zarzavatului tăiat în
bucăți potrivite.
Se fierbe în continuare, pînă se înmoaie zarzavatul.
Se sărează, se degresează.
Ceapa se aruncă.
Zarzavaturile, pasate prin sită, se pot servi separat
ca piure, cu adaos de unt și cîteva picături
de zeamă de lămîie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.