Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Sufleu de dovlecei
SUFLEU DE DOVLECEI
Cantitățile necesare pentru 4 porții
- 1/2 kg dovlecei
- 50 g unt
- 4 ouă
- o lingură de făină
- o lingură de pesmet alb
- 250 ml lapte
- sare
- brînză rasă.
Mod de preparare
Dovleceii se curăță, se fierb și se face din ei un piure,
care se amestecă cu pesmet alb, 250 ml lapte,
sare, brînză rasă.
Se pot folosi numai dovleceii tăiață în cubulețe sau rondele.Se adaugă gălbenușurile de ou, apoi sosul alb
preparat din făină, lapte și unt, precum și albușul bătut spumă.
Se pun la cuptor cu restul de unt.
Se poate presăra brînza rasă.
Sufleul se servește cald. La fel se poate prepara sufleul de spanac,
de mazăre sau alte legume.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.