Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Piureul De Mere Coapte
PIREUL DE MERE COAPTE
Cantitățile necesare : 2-3 mere, 10 g
pesmet sau biscuit, 50 g sirop de zahăr,
1 linguriță de unt.
Se spală merele, se șterg, li se scot codița
și căuța semințelor, punîndu-se în locul
lor o bucățică de unt, cît un bob de mazăre.
Se pun la cuptor pe o tavă, în care se toarnă puțină apă.
Cînd merele sunt bine înmuiate se scot,
se curăță de coajă, pulpa se trece prin sită
sau se rade pe răzătoarea de sticlă.
Biscuiții sau pesmetul se opăresc cu siropul
de zahăr fierbinte.
Se amestecă cu pulpa de măr pasată, se bate
bine pînă ce
devine omogenă și capătă un aspect spumos.
Se lasă 10-15 minute înainte de a fi servită,
pentru ca biscuiții să se îmbibe cu sucul de măr.
Se dă copilului la vîrsta de 5-6 luni.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.