Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Biftec la grătar
BIFTEC LA GRĂTAR
Cantitățile necesare pentru 4 porții
- 400 g mușchi de vacă
- unt
- sare.
Mod de preparare
Se curăță mușchiul de pielițe și grăsime, apoi se taie
în bucăți rotunde, groase de două degete.
Carnea se bate puțin și se sărează.
Se unge grătarul cu grăsime și se încinge.
Se așează carnea și se frige pe o parte și pe cealaltă.
Se servește pe farfurii calde, cu cartofi prăjiți și cu salată.
Carnea se garnisește cu unt cît o nucă, amestecat cu verdeață tocată.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.