Tocăniță de Vinete cu Ardei Capia și Carne de Porc



TOCĂNIȚĂ DE VINETE CU ARDEI CAPIA ȘI CARNE DE PORC



Tocăniță de vinete cu ardei capia și carne de porc
Ingrediente

- Vinete coapte 1 kg
- Ardei capia 3 - 4 buc
- Ceapă 1 - 2 buc
- Carne de porc 300 - 500 g
- Sare
- Piper
- Bulion 2 linguri










Mod de preparare

Se toacă ceapa și ardeiul capia, se călește ardeiul capia,
cînd s-a călit cam jumătate se adaugă și ceapa la călit
peste ardeiul capia.
Cînd s-a călit ardeiul și ceapa, se adaugă vînăta coaptă
și carnea de porc, ( prăjită separat ), se adaugă apă, în
compoziție și se amestecă din cînd în cînd, ca s-ă nu se ardă.
Se adaugă și 2 linguri de bulion, sare și piper după gust.
Tocănița de vinete se lasă la fiert, în jur de 30 de minute.
Poftă bună vă doresc.



Video, Tocăniță de vinete cu ardei capia, și carnea de porc.



Tocăniță de vinete cu carne




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.