Cartofi Franțuzești la Cuptor cu Roșii, Castraveți și Brînză de Burduf




CARTOFI FRANȚUZEȘTI LA CUPTOR CU ROȘII, CASTRAVEȚI ȘI BRÎNZĂ DE BURDUF



Ingrediente
Cartofi franțuzești la cuptor cu roșii și.....

- Cartofi 7 - 10 buc
- Brînză de burduf 200 - 300 g
- Brînză de oaie 200 - 300 g
- 2 - 4 ouă fierte
- 1 ou
- Unt sau margarină
- Ceapă verde 3 - 5 buc
- Roșii 2 - 3 buc
- Castravete 1 buc
- sare
- piper
- 1 cană de apă


Mod de preparare


Se fierb cartofi, dupa ce sau racit, se taie rondele,
cartofi, roșiile, castravetele, ouăle fierte, ceapa,
se dă prin răzătoare brînza de oaie, si cea de burduf
se fărîmă cu furculița.


Cartofi Frantuzesti la Cuptor cu Brînză de Burduf, Roșii, Castraveți Video



Cartofi franțuzești la cuptor cu brînză de burduf
















Pe fundul vasului de sticlă, sau a tăvi, se unge un strat
de margarină sau unt, după aceea un strat de rondele
de cartofi, un strat de brînză, un strat de roșii, un strat
de ouă fierte, un strat de castravete, iar un strat de cartofi
iar deasupra se pune un strat de brînză de ( oi sau vacă )
amestecată cu un ou și una lingură de margarină sau unt,
( ca să nu se usuce și să se întărească prea tare brînza )
se adaugă una cană de apă, peste compoziție.



Cartofi franțuzești la cuptor cu roșii, castravete.




















Se încălzește cuptorul 3 - 5 minute, și după aceea se
bagă compoziția la cuptor pentru 40 - 60 minute, pînă
prinde o crustă maronie deasupra.
Poftă bună vă doresc.

Cartofi franțuzești la cuptor cu brînză de burduf, roșii, castravete.

Video Cartofi Frantuzesti la Cuptor cu Brînză de Burduf, Roșii, Castraveți






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.