Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Șerbet de Caise
ȘERBET DE CAISE
Ingrediente
- 1 kg zahăr
- 1 kg caise
- vanilie
- 100 g sîmburi de caise
Mod de preparare
Se spală caisele, se curăță de sîmburi și se
pun într-un vas curat.
Se acoperă cu puțină apă și se fierb un sfert
de oră.
Se strecoară zeama și se lasă într-o cană curată.
Sîmburii se sparg, se scoate miezul și se pisează
pus în tifon curat.
Se pune miezul de caise într-un pahar cu apă
clocotită, se ține zece minute și se strecoară prin
tifon.
Zeama obținută se pune peste 1 kg de zahăr în
amestec cu un pahar de zeamă de caise și un pahar
de apă.
Se fierbe siropul la foc iute, se adaugă vanilia și
se ia de pe foc, atunci cînd siropul stă bob legat
pe marginea unei farfurii.
În continuare se procedează ca la șerbetul de cireșe.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.