Parfe de Fructe



PARFE DE FRUCTE


Ingrediente

- 150 ml lapte dulce
- 150 g zahăr tos
- 250 g zmeură
- 350 g frișcă
- 2 ouă



Mod de preparare


Se toarnă zahărul în lapte și se ține vasul pe foc
mic pînă cînd zahărul se dizolvă bine.
Se ia de pe foc, se adaugă ouăle bătute bine,
amestecînd fără întrerupere, apoi se pune vasul
din nou pe foc mic și se fierbe pînă la
îngroșarea amestecului.
Compoziția se răcește, apoi se bate cu fructele
zdrobite și fără semințe.
Se adaugă frișca, se omogenizează și se răstoarnă
în forme mici care se introduc în congelator pentru
două ore.
Parfeul este o înghețată care obligatoriu conține frișcă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.