Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Prăjitură Rusească
PRĂJITURĂ RUSEASCĂ
Ingrediente
- 500 g telemea
- 200 g unt
- 250 g smîntînă
- 200 g zahăr
- 4 linguri cu dulceață de vișine
- 3 ouă
- 3 linguri de făină
- zahăr pudră
Mod de preparare
Se dă telemeaua pe răzătoare și se pune într-un vas adînc.
Separat se freacă spumă untul cu zahărul pînă cînd devine
cremă spumoasă, apoi se adaugă smîntîna și se continuă
operația.
În amestec se pun gălbenușurile pe rînd, apoi fructele din
dulceață și albușurile bătute spumă tare.
Compoziția obținută se pune peste brînza sărată, se
omogenizează lucrînd cu o furculiță de jos în sus, ca să nu
se taie albușurile, apoi se pune într-o tavă unsă cu unt.
Tava se pune pe o cratiță cu apă care fierbe și se introduce
în cuptor pentru trei sferturi de oră.
Se scoate cînd este gata și se pudrează cu zahăr farin.
Se taie felii și se pudrează pe un platou, numai după ce
s-a răcit.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.