Prăjitură cu Jumătăți de Caise



PRĂJITURĂ CU JUMĂTĂȚI DE CAISE


Ingrediente
Video prăjitura kinder cu ciocolată
- 200 g unt
- 200 g zahăr
- 4 ouă
- 1/2 linguriță amoniac
- 1/2 lămîie
- sare
- 1 lingură coniac
- 4 linguri de zahăr pudră
- 200 g făină
- 1/2 kg caise

Video prăjitura kinder cu ciocolată
Mod de preparare

Se freacă untul spumă, se adaugă zahărul și se
continuă operația.
Se adaugă gălbenușurile pe rînd, apoi albușurile
bătute spumă, sare, amoniacul stins cu zeama de
la jumătate de lămîie, coajă rasă de lămîie și se
omogenizează amestecul.
Se toarnă făina, în ploaie, se amestecă bine și se
pune aluatul într-o tavă unsă cu unt.
Se lasă în cuptorul fierbinte zece minute, apoi se
trage tava afara, se pun jumătățile de caise stropite
cu puțin coniac și se continuă coacerea încă o
jumătate de oră.
Se răcește prăjitura în tavă, se pudrează cu zahăr
farin și se taie pătrate mici, care se așază pe un platou.
Video prăjitura kinder cu ciocolată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.