Plum-Cake ( Chec )



PLUM-CAKE ( CHEC )


Ingrediente

- 125 g unt
- 125 g făină
- 125 g zahăr pudră
- 4 ouă
- sare
- 100 g stafide
- 1 lingură de fructe confiate
- 3 linguri de rom


Mod de preparare

Se freacă untul 5 minute pînă cînd arată ca o cremă.
Peste el se pune zahărul și se continuă operația încă
un sfert de oră.
Ouăle se pun pe rînd, iar cînd amestecul este omogen,
se adaugă stafidele și cojile de portocală confiate, se
parfumează cu trei linguri de rom și se amestecă bine.
Făina se toarnă în ploaie, se omogenizează și se
răstoarnă totul într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină.
Se coace la foc iute zece minute, apoi se micșorează
focul și se mai coace o jumătate de oră.
Se taie după ce s-a răcit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.