Bezele



BEZELE


Ingrediente

- 9 albușuri
- 9 linguri de zahăr pudră
- zahăr vanilat
- 1 lingură de unt


Mod de preparare

Se pun albușurile într-o oală cu gura mai largă și
se bat spumă tare împreună cu zahărul pudră.
Peste compoziție se pune un plic de zahăr vanilat
sau o lingură de rom, se omogenizează amestecul
bătînd în continuare.
Se lucrează în cameră încălzită, folosind albușuri
care au stat la temperatură camerei cel puțin 5 ore,
astfel albușurile se taie.
Se unge o tavă cu unt, se pune deasupra o hîrtie, apoi
se pun grămăjoare de albuș la distanță între ele și se
introduc în cuptor, să se coacă la foc moale.
Nu se lasă să se îngălbenească.
Se scot cu lama unui cuțit ascuțit, care se trece pe sub
bezele, după ce acestea s-au răcorit un sfert de oră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.